آشپزي و شيريني پزي کوکو ها

طرز تهیه کوکو ( یا کتلت یا کباب تابه ای) بلغور در فر

آموزش طرز تهیه کوکو ( یا کتلت یا کباب تابه ای) بلغور در فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بلغور ریز ……………………………… 2 لیوان
رب گوجه فرنگی ………………………. 2 قاشق غذاخوری
رب فلفل ……………………………… 1 قاشق غذاخوری(اختیاری)
گشنیز خرد شده ………………………. 1 قاشق غذاخوری
نعناع خرد شده ……………………….. 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ……………………………. 1 قاشق مرباخوری
زیره …………………………………. 1 قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده ……………………… 1 فنجان
پیازچه ی خرد شده ……………………. 2 ساقه
روغن مایع …………………………… 1 فنجان
آب داغ ………………………………. یک و نیم لیوان
نمک …………………………………. به مقدار لازم

طرز تهیه

آب داغ را روی بلغور ریخته و اجازه می دهیم آب، کاملا به خورد بلغور برود سپس رب گوجه_فرنگی ، رب فلفل (در صورت عدم دسترسی، می توانیم از آن صرف نظر کنیم.)، نمک ، فلفل_سیاه و زیره را به آن اضافه کرده و به خوبی همه ی مواد را با هم ورز می دهیم. گشنیز ، نعناع ، جعفری و پیازچه ی تازه ی خرد شده و دو سوم از روغن مایع را به بلغور اضافه کرده و دوباره همه ی مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم سپس مایه ی کوکو را در سینی فر که کف آن را چرب کرده ایم، می ریزیم و و کف سینی کاملا پهن می کنیم و یک سوم باقی مانده ی روغن را نیز روی سطح مواد می ریزیم و سینی را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا خوراک بپزد و روی آن طلایی شود.
.
شیرینانه: می توانیم این کوکو را درون روغن، به شکل سنتی کوکو و آن چه که در تصویر مشاهده می شود، سرخ کنیم، در این صورت از ریختن روغن مایع درون مواد کوکو، صرف نظر کرده و مایه ی کوکو را در روغن داغ، سرخ می کنیم.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
.
طرز تهیه کوکو ( یا  کتلت یا کباب تابه ای) بلغور در فر

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی