آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه کوکو فسنجان محلی (گیلان)

آموزش طرز تهیه کوکو فسنجان محلی (گیلان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

گردو
0
گردو ساییده شده قاشق غذا خوری 9تخم مرغ 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
آرد گندم 1.5 قاشق غذا خوری
رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 1.5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
سبزی (چوچاق،جعفری،گشنیز،نعنا)به نسبت مساوی 3 قاشق غذ

طرز تهیه

1-خوب اول میریم سراغ تهیه سس یا همون فسنجونمون ،۶ قاشق غذاخوری گردو روبا سه تا چهار پیمانه آب به همراه زرد چوبه و نمک میزاریم روی حرارت تا بجوش بیاد و بعد حرارت رو متوسط میکنیم تا یک چهارم از آبش کم بشه

2-و رب انار و رب گوجه را اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم یکم جابیفته و هرچه بیشتر روی حرارت بمونه با حرارتِ کم بهتر جا میوفته و گردو روغن میندازه ،،من بعد از کم شدن حجمش شعله پخش کن گذاشتم تا مدت بیشتر با حرارت کمتر روی گاز بمونه ،و غلظتش مثل فسنجون جا اقتاده بشه .

3-طرز تهیه ی کوکو : سه قاشق باقیمانده ی گردو و سبزیجات وآرد و پیاز رنده شده که آبش رو گرفتیم رو باهم مخلوط میکنیم و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه هم اضافه میکنیم و در ماهیتابه که بهتره نچسب باشه با روغنِ کم کوکو ها رو مثل کوکو سیب زمینی سرخ میکنیم .

4-و وقتی که کوکو ها آماده شد و سرد شد ،به سسمون سر میزنیم که خوب جا افتاده باشه و روغن انداخته باشه و غلیظ شده باشه ،و کوکو ها رو آروم میزاریم داخلش و میزاریم حدود۱۵ دقیقه دیگه با شعله ی خیلی کم خوب جا بیفته.

5-و عطر و طعم سبزیجات توی سس احساس میشه و زیر ش رو خاموش و برای سرو آماده میکنیم ،(میتونید کوکوهارو در آخر بعد از ریختنِ فسنجان در ظرف روی فسنجان قرار بدید یا اینکه تو مرحله پخت اضافه کنید ولی در هنگام پخت اصلا سعی کنید فسنجان رهم نزنید تا کوکو ها له نشه ،،ومیتونید بجای آب ِمعمولی از آب مرغ استفاده کنید)

6-تاکید میکنم که عطر و طعم این غذا به سبزی محلیه چوچاق کنار بقیه ی سبزی ها هستش ولی شما میتونید اگه در دسترس ندارید حذف کنید فقط از گشنیز و جعفری و نعناع استفاده کنید.
طرز تهیه کوکو فسنجان محلی (گیلان)

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی