آشپزي و شيريني پزي غذای رژیمی

طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی و سیب زمینی

آموزش طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی و سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد بادمجان
3 عدد سیب زمینی آب پز شده
2 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
2 قاشق غذاخوری آرد
100 گرم پنیر کاشار(پنیر هلندی یا هر پنیر کشدار دیگه)
نمک,فلفل سیاه,پودر فلفل قرمز
برای سرخ کردن:
روغن مایع
برای غلطاندن کوفته:
آرد سوخاری
برای سرو:
1 کاسه ماست,مقداری شوید,1 حبه سیر,نمک, 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

بادمجان را کبابی کنین پوستش را کنده و ریز خرد کنین.
در طرفی سیب زمینی را رنده کنین. بادمجان ریز شده,پنیر کاشار رنده شده,آرد سوخاری,نشاسته,آرد,تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کرده هم بزنین اگه نیاز داشت آرد اضافه کنین.
روی مخلوط را پوشانده حدود یک ساعت در یخچال بزارین.
از مخلوط تیکه هایی برداشته گرد کنین و با فشار دست تخت کنین.در ظرفی آرد سوخاری بریزین و کوفته ها را کامل با آرد سوخاری بپوشانین و در روغن مایع داغ سرخ کنین.
برای گرفتن روغن اضافی روی ظرف سرو دستمال کاغذی بندازین و کوفته های سرخ شده را از روغن درآورده روی دستمال بزارین.
سیر را رنده کرده و با نمک مخلوط کنین ماست را اضافه کرده هم بزنین و شوید ریز خرد شده را اضافه کرده مخلوط كنين و روغن زیتون روی ماست بریزین
طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی و سیب زمینی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی