آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه کمپوت توت فرنگى

آموزش طرز تهیه کمپوت توت فرنگى . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ددقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

1-ابتدا توت فرنگی ها رو خوب میشوریم و ضد عفونی میکنیم. (من توت فرنگی رو با سرکه ضد عفونی میکنم.)

2-توت فرنگی ها رو تو شیشه در فلزی میریزیم و شیشه رو پر میکنیم.

3-شکر و وانیل رو اضافه میکنیم.

4-حالا شیشه رو پر آب میکینم و درشو محکم میبندیم.

5-شیشه ها رو تو قابلمه ای میزاریم که قد قابلمه از قد شیشه بلندتر باشه چون باید در قابلمه بسته بشه.

6-قالبمه رو تا جایی که نصف قد شیشه ها رو آب بگیره آب میکنیم و درشو میبندیم.

7-آب قابلمه باید با شعله کم جوش بیاد وگرنه شیشه ممکنه با تغییر دما یهویی بشکنه.

8-وقتی آب جوش اومد باید پانزده دقیقه بجوشه بعد از پانزده دقیقه میزاریم شیشه ها سردشن بعد از قابلمه درمیاریم.۹

سایر نکات

مقدار شکر رو بسته به ذائقتون میتونید کم یا زیاد کنید…این میزان موادی که گفتم واسه هر یک عدد شیشه متوسط هست. من همه کمپوتایی که درس میکنم با همین دستور هست فقط اسانسش رو تغییر میدم.
طرز تهیه کمپوت توت فرنگى

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی