آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه کلم پلو

آموزش طرز تهیه کلم پلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

برای این غذا هشتصد گرم‌ کلم رو بعد از شستن خرد کردم و همونطور که خیس بود در ظرفی ریختم‌ و درب ظرف رو گذاشتم‌ تا روی شعله یه مقدار نرم بشه. پیاز رو نگینی کردم‌ و در روغن سرخ کردم و بهش چهارصد گرم‌گوشت تکه ای خورشی اضافه کردم و تفت دادم. وقتی رنگ‌ گوشتها برگشت و آبش کشیده شد بهش ادویه (هر ادویه ای که دوست داشتید ) ،کمی رب گوجه که البته باید خیلی کم باشه و زردچوبه اضافه کردم و با مقداری اب گذاشتم‌ تا بپزه.حالا درظرف کلمها رو بردارید وقتی یه مقدار نرم‌شد بهش کمی روغن اضافه کنید و در روغت کمی تفت بدید و بعد بهش زعفران اضافه کنید. مقدار زعفران هم‌بستگی به خودتون داره.هرچی دست و دلبازتر باشید غذای خوشرنگتری خواهید داشت.در آخر وقتی گوشت خوب پخت و آبش کم‌شد کلمهارو بریزید توش و بزارید تا یه کم‌ با هم‌بپزه و طعمهاش تو خورد هم برن.من برای این‌مقدار مواد چهار پیمانه برنج رو آبکش کردم . حالا توی قابلمه برنج‌رو بریزیدو روش هم از موادتون…روی مواد کلم‌و گوشت مجدداکمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی و گرد لیمو پاشیدم و اینکار رو تا آخر ادامه دادم‌ تا برنج و مواد تموم شه.دیگه فقط باید بزارید تا این غذای خوشمزه دم بکشه.در آخر هم روش کره آب شده بریزید که خوشمزگیش چندبرابر بشه
طرز تهیه کلم پلو

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی