آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه کشک بادمجان

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان متوسط ۸ عدد
کشک ۱ فنجان
گردوی چرخ کرده یک فنجان
نعناع داغ ۲ قاشق سوپخوری
سیر داغ ۳ قاشق سوپخوری (در صورت تمایل کمتر بریزید)
روغن به مقدار کافی
زعفران آب شده سه قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را ۳، ۴ قطعه میکنیم وبه مدت نیم ساعت در آب نمک میذاریم تا تلخی آنها گرفته شود بعد آبکش میکنیم وکمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم و از روغن خارج میکنیم و در قابلمه ای میریزیم و دو لیوان آب جوش و سیر داغ و پیاز داغ رابه بادمجان ها اضافه کرده و میذاریم با شعله ی ملایم بپزند. وکمی نعناع خشک وگردوی خرد شده وکشک مخلوط شده با زعفران را به آن اضافه کرده ومیذاریم تا کمی بپزه، بعد همه ی مواد را با گوشت کوب له میکنیم ودرظرف موردنظر میریزیم و تزئین میکنیم، من از نعناع داغ وکشک رنگ شده باآب زعفران وآب پودر لبو و گردوی خرد شده برای تزئینش استفاده کردم.
دوستان برای تزئینش کشک رو توی قیف یکبار مصرف ریختم و نوکشو یه ذره سوراخ کردم وباهاش طرحمو کشیدم.
طرز تهیه کشک بادمجان

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی