آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله

آموزش طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
همونطور که در دستورهای قبلی مربوط به کسرول براتون گفتم کسرول ها در واقع غذاهایی هستن که داخل همون ظرفی که در فر پخته میشن سرو میشن و میتوننن به تنهایی یا به عنوان یک تکمیل کننده برای سایر غذاها میل بشن. مثل کسرول این مطلب که پایه اصلیش ذرته و میتونه در کنار غذاهای مرغی یا گوشتی سرو بشه. مثلا این کسرول ذرت به نظر من همراه مرغ سوخاری عااالی میشه.

مواد لازم:

۲۰۰ گرم ذرت پخته یخ زده
۲۰۰ گرم ذرت خامه ای (طرز تهیه ذرت خامه ای رو اینجا ببینین)
۱ عدد سیب زمینی پخته بزرگ یا ۱ و نیم عدد سیب زمینی متوسط
۱ پیمانه خامه صبحانه
۱ و ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه

ابتدا ذرت یخ زده رو داخل آبکش بریزین و چند بار آبکشیش کنین تا یخش باز بشه و بعد خوب آبش رو بگیرین و داخل یه کاسه بزرگ بریزینش.
طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله
سیب زمینی پخته رو هم رنده کنین.
برای درست کردن ذرت خامه ای هم میتونین به اینجا برین.
طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله
حالا سیب زمینی پخته رنده شده، ذرت خامه ای و خامه صبحانه، نمک و فلفل رو به ذرت پخته اضافه کنین.
طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله
همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنین.
طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله
بعد یه ظرف نشکن با اندازه ی مناسب انتخاب کنین و مخلوط رو داخلش بریزین و سطخش رو صاف کنین.
طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله
پنیر پیتزا رو کاملا روی سطح مخلوط بپاشین تا کاملا یه لایه روی مواد رو بپوشونه. در صورت اینکه پنیر پیتزای بیشتری لازم بود اضافه اش کنین.
طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله
حالا ظرف رو برای مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فری از قبل گرم شده بذارین تا کسرول خوب بپزه و نهایت هم گریل رو روشن کنین تا پنیر برشته بشه. حالا کسرول خوشمزه ما حاضره نوش جان …
طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله
طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی