آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه کتلت پنيري

آموزش طرز تهیه کتلت پنيري . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ي مخلوط ………… 500 گرم
پياز ……………………………………… 1 عدد
تخم مرغ ……………………………….. 1 عدد
خمير داخل نان باگت …………………. نصف باگت
پنير ورقه اي …………………………… 150 گرم
جعفري خرد شده ………………………. 1 فنجان
آب ……………………………………….. 1 قاشق غذاخوري
نمک ……………………………………… به مقدار لازم
فلفل قرمز ………………………………. به مقدار لازم
روغن مايع ………………………………. به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت چرخ کرده را در ظرفي ريخته و پياز را روي آن رنده مي کنيم سپس خمير داخل نصف نان باگت تازه را از آن جدا کرده و به گوشت اضافه مي کنيم. تخم مرغ، جعفري تازه ي خرد شده، نمک، فلفل قرمز و آب را هم اضافه کرده و همه ي مواد را به خوبي با هم ورز مي دهيم. از مخلوط گوشت تکه هايي جدا کرده و در دست شکل مي دهيم و دو طرف آن را در روغن سرخ کرده و در سيني فر که از قبل کمي چرب کرده ايم مي چينيم و روي آن ها را پنير ورقه اي مي گذاريم. و حدود 5 تا 6 دقيقه و تا زمان ذوب شدن پنيرها، سيني فر را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم، قرار مي دهيم. .
شيرينانه: از سير و ادويه هاي دلخواه نيز مي توانيم استفاده کنيم
طرز تهیه کتلت پنيري

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی