آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه کبه عراقی

آموزش طرز تهیه کبه عراقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

برای تهیه این نوع کبه اول سه پیمانه برنج دانه کوتاه یا برنج ایرانی را توی آب جوش ریختم تا بپزه بهش کمی نمک هم اضافه کردم (فقط باید کمی بیشتر بپزه تا کمی له بشه )بعد از اینکه آبش تموم شد بهش کمی روغن اضافه کردم و مثل کته دم کردم،تو این فاصله مواد میانیشو آماده کردم،برای مواد میانی هم گوشت چرخ کرده را در پیاز و روغن ونمک وزردچوبه و فلفل تفت دادم ،کمی کشمش هم که از قبل شسته بودم وتوی آب داغ گذاشته بودم آبکش کردم وبه موادم اضافه کردم ودوباره تفت دادم. وقتی برنج دم کشید برنجو داخل یک سینی بزرگ خالی کردم وهمونجوری داغ با گوشت کوب له کردمش اگه داغ نباشه له کردنش سخته وقتی کمی سرد شد بادست تمیز یا با دستکش یکبار مصرف نایلونی هم میشه ورز داد تا خوب له بشه وقتی به اندازه کافی له شد به اندازه یک گلوله ازش برداشتم و گردش کردم و وسطش رو خالی کردم و یک قاشق مواد گوشتی رو داخل گذاشتم و وبا دستم بهش شکل دادم ومحکمش کردمش تا باز نشه( توجه کنید که مواد گوشتیمون نباید روغن اضافی داشته باشه).و حتما باید خوب محکمش کنیم تا وا نره.
بعد از اینکه همه ی کبه ها آماده شد بهشون زرده تخم مرغ زدم ودر روغن و کمی زردچوبه سرخشون کردم البته باید شعله کم باشه تا تغییر رنگ ندن ونسوزن همینکه سرخ بشن کافیه باید هردوطرفش سرخ وترد بشه
طرز تهیه کبه عراقی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی