آشپزي و شيريني پزي غذای کودک

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی

آموزش طرز تهیه کاپ کیک وانیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای 12 نفر

آرد 2 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
کره 115 گرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 پیمانه
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی ژله ای به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه ی کاپ کیک وانیلی طبق روال تهیه انواع کیک ها،ابتدا فر را روشن کرده و دمای ان را روی ۳۷۵درجه فارنهایت یا ۱۵۰درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا حسابی داغ شود و بعد به سراغ کاپ کیک ها بروید.

کره را که به دمای محیط رسیده با شکر مخلوط کنید و آنقدر با همزن بازنید تا حالت پف پیدا کند.

تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلط کرده و روی مواد قبلی الک کنید و خوب مخلوط کنید.

در نهایت شیر و وانیل را نیز به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید.

داخل قالب‌های کاپ کیک یا فنجان‌های مورد نظر کاغذ روغنی یا کپسول کاپ کیک قرار دهید و مواد را به صورت مساوی داخل قالب‌ها بریزید.

قالب‌ها را داخل فر قرار دهید و ۱۸ دقیقه زمان بدهید تا کیک شما پخته شود.

وقتی کاپ کیک‌ها پخته شدند، یکی از آن‌ها را با نوک چاقو تست کنید، اگر موقع خارج‌کردن چاقو چیزی به آن نچسبیده بود، فر را خاموش کنید و اجازه دهید کاپ کیک‌ها داخل همان قالب خنک شوند

کاپ کیک‌های ساده خنک‌شده را از قالب درآورید و روی آن‌ها را با خامه فرم‌گرفته یا شکلات آب شده و یا هر چیزی که خودتان مایلید تزیین نمایید.

سایر نکات

یادتان باشد مواد را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.تا کیک در طول پخت خوب پف کند.هم زدن زیاد مواد هر کیکی،مانع خوب پف کردن آن میشود.
اگر میخواهید کاپ کیک های رنگی داشته باشید،بعد از آماده شدن مواد،آن ها را به تعداد قسمت مورد نظر تقسیم کرده و به هر یک رنگ خوراکی که حتما باید ژله ای باشد را اضافه کنید.فقط کم هم بزنید و حتما رنگ را یکدست کنید
رنگ خوراکی مایع بافت کاپ کیک را خراب میکند
مقدار کره هم که ۱۱۵ گرم ذکر شده،نصف پیمانه است
که برای اندازه گیری راحت تر به گرم تغییر دادم
طرز تهیه کاپ کیک وانیلی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی