آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر پوره سیب زمینی دوست ندارید می توانید به روش های مختلفی آن ها را به قدری خوشمزه کنید که از طعم دلچسب آن هیچوق سیر نشوید. البته غذاهایی که با پوره سیب زمینی درست می شوند بهتر است داغ سرو شوند. یکی از غذاهایی که می توانید با پوره سیب زمینی درست کنید کاپ سیب زمینی پنیری است که در ادامه دستور تهیه ساده و سریع آن را آورده ام. برای جلوگیری از اصراف این غذا را می توانید با سیب زمینی هایی که از وعده نهار مانده اند درست کنید.
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیری مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم پوره سیب زمینی
۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۵ گرم پیازچه
جوز هندی به اندازه سر انگشت
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا پودر نان

به جای پیازچه می توانید از تره، شوید یا جعفری هم استفاده کنید.
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک عدد سینی فر در طبقه میانی قرار دهید.

یک عدد قالب مافین را برداشته و داخل هر کدام از کاپ ها کره بزنید سپس روی آن کمی پودر نان یا پودر سوخاری بپاشید. قالب را تکان دهید تا پودر نان تمام قسمت های آن را بپوشاند. پودرهای اضافه را بیرون بریزید.
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
پنیر را رنده کنید. پیازچه ها را بشوئید خشک کنید و خرد کنید.
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
پوره سیب زمینی را داخل ظرف بزرگی بریزید. تخم مرغ ها، پیازچه، جوز هندی و ۷۵ گرم پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
سپس با استفاده از قاشق دو سوم کاپ ها را پر کنید و روی آن ها پنیر بریزید.
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
۲۰ الی ۲۵ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.

بعد از پختن اجازه دهید کمی سرد شود سپس با استفاده از چاقو سیب زمینی ها را از قالب جدا کنید.

کاپ سیب زمینی غذای بسیار ساده و خوشمزه ای است و حتی سرد آن می تواند صبحانه ای دلچسب باشد.
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی