آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کامل باقلوای شوبینت خوشمزه

آموزش طرز تهیه کامل باقلوای شوبینت خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه – زمان پخت : ۴۰ دقیقه – تعداد : ۵ نفر

باقلوا شوبینت یک شیرینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی ها و مجالس که در کشور ایران به شکل های مختلفی همچون، لوزی، مربع و لوله و در انواع طعم های پسته ای، بادامی، نارگیلی، دارچینی و غیره درست می شود.

این شیرینی خوشمزه به عنوان دسر با چای یا عصر جزو محبوبترین شیرین های سنتی است. باقلوا در کشور ترکیه و کشورهای خاورمیانه نیز با کمی تفاوت پخته می شود.
مواد لازم برای باقلوای شوبینت :

خمیر یوفکا مخصوص باقلوا : ۱۰ ورق ( در همه قنادی ها میتوانید آن را تهیه کنید)
کره و روغن مایع : به مقدار لازم
شیر : ۳ پیمانه
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذا خوری
آرد : ۳ قاشق غذا خوری
گلاب : ۱ قاشق
هل کوبیده شده : یک قاشق چای خوری
پسته خرد شده : به اندازه لازم
طرز تهیه باقلوای شوبینت :

ابتدا شیر، شکر، نشاسته و آرد را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا همه مواد به طور یکدست مخلوط شوند و تقریبا به شکل مواد فرنی دربیاید.

خمیر یوفکا را از یک شب قبل از فریزر در آورده تا از حالت انجماد خارج شود یا میتوانیم قبل از استفاده خمیر یوفکا را داخل یخچال به مدت ۱۲ ساعت قرار دهیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود.
طرز تهیه کامل باقلوای شوبینت خوشمزه
سپس داخل قالب را با کمی روغن چرب کرده و یک لایه از خمیر یوفکا در آن قرار می دهیم.

سطح خمیر را با روغن چرب می کنیم و مقداری آب و گلاب روی آن می پاشیم تا مرطوب شود.لایه، لایه این کار را انجام می دهیم. سپس ورقه ها را به مربع هشت در هشت برش می دهیم و از مواد فرنی مانند که قبلا کنار گذاشته بودیم یک قاشق و کمی پسته کوبیده شده داخلش می ریزیم.

مثل یک مثلث خمیررا روی هم میگذاریم. باید مواظب باشیم که باقلوا زیاد در معرض هوا قرار نگیرد چون زود خشک می شود حالا قالب یا سینی را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، میگذاریم توجه کنید که فر را باید از ۲۰ دقیقه قبل گرم کرده باشیم، وقتی باقلوا را داخل فر گذاشتیم نباید چشم ازآن برداریم و به محض اینکه طلایی شدند باقلواها را درخارج می کنیم. شهد یا شربت سرد شده را روی آن می ریزیم .
مواد لازم برای شهد یا شربت روی باقلوا :

شکر : ۲ لیوان
آب : ۱ لیوان
گلاب : به مقدار لازم
زعفران دم کرده : به مقدار لازم
آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه شهد :

برای تهیه شربت یا شهد روی باقلوا ابتدا ۲ لیوان شکر و یک لیوان و نیم آب را باهم مخلوط می کنیم و آن قدر هم می زنیم تا شکر داخل آب حل شود. سپس آن را روی اجاق می گذاریم تا جوش آید و مقداری گلاب ویک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک قاشق چای خوری آب لیمو به آن اضافه می کنیم. مخلوط را هم میزنیم تا شربت قوام یابد و غلظت آن مثل عسل باشد. شربت اگر به اندازه کافی قوام نیابد باقلوا نرم نمی شود.
طرز تهیه کامل باقلوای شوبینت خوشمزه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی