آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه چیکن پنیری

آموزش طرز تهیه چیکن پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
ژامبون: 4 ورقه
پنیر پارمزان: 4 ورقه
تخم مرغ: 3 عدد
پودر سوخاری: 2 پیمانه
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

1. سینه های مرغ را از پهنا به طور افقی برش دهید و آنقدر با استیک کوب بکوبید تا نازک شوند.
2. روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید.
3. یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر پارمزان را روی یک طرف هر یک قرار دهید.
4. طرف دیگر را روی آن تا کنید و با خلال چوبی محکم نمایید.
5. تخم مرغ ها را در ظرفی زده و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
6. سینه های مرغ را در تخم مرغ فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
7. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
8. سپس آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
9. این چیکن پنیری های خوشمزه را به همراه سیب زمینی سوخاری سرو کنید.
طرز تهیه چیکن پنیری

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی