آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه پیروک مارمالادی

طرز تهیه پیروک مارمالادی

پیروک مارمالادی

مواد لازم پیروک مارمالادی :

کره نرم شده 150گرم

شکر نصف پیمانه (100گرم)

تخم مرغ 2 عدد

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

وانیل 8/1قاشق چای خوری

مارمالاد دلخواه یک پیمانه

آرد 250 گرم

زرده تخم مرغ برای رومال .

 

طرز تهیه :

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم . کره را همراه شکر با همزن برقی می زنیم تا کاملا نرم و پوک شود .تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ به مدت یک دقیقه هم می زنیم  .وانیل را نیز به مواد اضافه می کنیم آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده ؛سپس به موادافزوده وبا دست یا همزن مخلوط میکنیم . خمیر نسبتا سفتی حاصل خواهد شد . خمیر را در قالب 20 تا 23 سانتی متری پهن کرده و با قاشق سطح آن را صاف میکنیم .( لازم نیست قالب را چرب کنیم ) مارمالاد را روی خمیر طوری که از اطراف ، فاصله داشته باشد پهن می کنیم .4/1 باقی مانده خمیر را با مقداری آرد ورز می دهیم تا سفت شود و روی سطح آرد پاشیده شده ،با وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و آن را به صورت نوار های باریک به عرض یک سانتی متر ، برش می دهیم . نوار ها را روی مارمالاد به صورت ضربدر چیده و روی آن را با قلمو ، زرده تخم مرغ می زنیم . قالب را در فر گرم شده حدود 45 دقیقه قرار می دهیم تا پخته و روی آن طلائی شود .

 

گردآوری : هفت گنج

 

مطالب مرتبط :

طرز تهیه نان موز و شکلات

طرز تهیه چیز کیک نگرو ( بیسکویت کرم دار شکلاتی )…

کیک شکلاتی زرد الو و فندق

طرز پخت شیرینی کریسمس به سبک کشور اتریش…

 

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی