آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا با کراست سیب زمینی

آموزش طرز تهیه پیتزا با کراست سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای کراست سیب زمینی:
700 گرم سیب زمینی
1/2 پیمانه و یا 50 گرم پنیر چدار
1 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری و یا 28 گرم روغن مایع گیاهی
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

برای تاپینگ:
1 پیمانه و یا 100 گرم پنیر موزارلا
حدود 5 عدد گوجه گیلاسی که هر کدومو به 4 قسمت تقسیم کردین
ریحان خشک شده
ارگانو خشک شده
30 گرم اسلایسهای پپرونی
نکته: میتونین کلا خودتون انتخاب کنین روی پیتزاتون چی بزارین.پنیر چدار هم نداشتین موزارلا استفاده کنین بجاش.

طرز تهیه

فر رو در دمای 220 درجه بزارین و داخل قالب دایره ای 30 سانتیمتری و یا سینی فر، کاغذ روغنی بزارین، سیب زمینی هارو بشورین و با سوراخهای درشت رنده، رنده کنین.بعد سیب زمینی هارو داخل یک حوله تمیز بریزین و خوب آبشو فشار بدین و خشک کنین.خشکتر بهتر.حالا سیب زمینی هارو داخل کاسه بریزین، پنیر چدار درشت رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و مخلوط کنین، مخلوط رو به اندازه دایره 30 سانتیمتری پخش کنین بصورت یکنواخت، 25-30 دقیقه بپزین تا گوشه هاش کمی طلایی شه، از فر دربیارین و مواد تاپینگ دلخواه رو روش بریزین و 10-15 دقیقه دیگه بپزین تا پنیر آب شه
طرز تهیه پیتزا با کراست سیب زمینی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی