آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه پِرِمِچ

آموزش طرز تهیه پِرِمِچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

خمیرمایه ………………….. 1 قاشق چای خوری
شکر ………………………… 1 قاشق غذاخوری
کره …………………………. 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم ………………….. 2 لیوان
تخم مرغ ………………….. 1 عدد
نمک ………………………… 1 قاشق مرباخوری
آرد ………………………….. حدود 4 لیوان
.
مواد لازم مخلوط گوشتی :
گوشت چرخ کرده ………… 400 گرم(گوشت گوساله)
پیاز ………………………… 2 عدد
نمک………………………………… 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه …………………. 1 قاشق چای خوری
روغن مایع ………………… به مقدار لازم(برای سرخ کردن پرمچ ها)
.
مواد لازم سس روی پرمچ:
ماست ……………………… 1 لیوان
سس سویا ………………… 20 میلی لیتر

طرز تهیه

خمیرمایه، شکر ، کره ، شیر ولرم، تخم_مرغ و نمک را در ظرف گود مناسبی می ریزیم و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. آرد را کم کم و با دقت اضافه کرده و مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی ظرف خمیر را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. برای تهیه ی مخلوط گوشتی روی پرمچ، گوشت چرخ کرده، پیاز رند شده، نمک و فلفل_سیاه را در ظرفی ریخته و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. از خمیر عمل آمده، تکه هایی به اندازه ی کمی بزرگ تر از یک گردو جدا کرده و روی سطح آردپاشی شده، به وسیله ی وردنه، به شکل دایره، باز می کنیم. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشتی را وسط خمیر قرار داده و آن را روی سطح خمیر پخش می کنیم، طوری که لبه ی خمیر کمی خالی بماند سپس لبه ی خالی خمیر را به دور لایه ی گوشتی برگردانده و مانند ویدئو شکل می دهیم. این کار را با تمام خمیر و مایه ی گوشتی انجام می دهیم. روغن مایع را در تابه ی مناسبی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا کاملا داغ شود سپس پرمچ را ابتدا از سمت گوشتی آن داخل روغن داغ قرار می دهیم. بعد از این که طرف گوشتی پرمچ ها کاملا سرخ و طلایی شد، آن ها را برمی گردانیم تا قسمت نان ی پرمچ هم داخل روغن بپزد، سرخ و طلایی شود سپس از روغن خارج کرده و هنگام سرو ، روی آن ماست (ماست چکیده یا ماست موسیر ) و سس_سویا می ریزیم.
.
شیرینانه ی1: همان طوری که در ویدئو مشاهده، می شود برای تهیه ی خمیر، از خمیرمایه ی مرطوب به مقدار 15 گرم، استفاده شده است که در صورت عدم دسترسی، همان طور که در مواد لازم گفته شده است، می توانیم به جای آن از یک قاشق چای خوری خمیرمایه ی خشک(معمولی) استفاده کنیم.
شیرینانه ی2: برای تهیه ی مخلوط گوشتی پرمچ می توانیم از سیر و جعفری تازه ی خرد شده و ادویه های دلخواه استفاده کنیم.
طرز تهیه پِرِمِچ

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی