آشپزي و شيريني پزي پیراشکی ها

طرز تهیه پيراشکي (لقمه ي) پنيري

آموزش طرز تهیه پيراشکي (لقمه ي) پنيري . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد …………………… 1 کيلوگرم
آب ولرم …………….. به مقدار لازم
نمک …………………. به مقدار لازم
مايه خمير ………….. 1 قاشق غذاخوري
شکر …………………. 1 قاشق مرباخوري
جعفري خرد شده ….. به مقدار لازم
پياز ………………….. 1 عدد
پنير رنده شده ……… به مقدار دلخواه

طرز تهیه

آب ولرم، شکر و مايه ي خمير را در ظرفي ريخته و با هم مخلوط مي کنيم. اجازه مي دهيم 10 دقيقه بماند سپس نمک را با آرد مخلوط کرده و به مخلوط مايه ي خمير اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم و کم کم آب ولرم را به مواد اضافه کرده و هم مي زنيم تا خمير لطيفي به دست آيد که کمي به دست مي چسبد، روي خمير را با پارچه ي تميزي مي پوشانيم و اجازه مي دهيم حداقل نيم ساعت استراحت کند تا عمل بيايد. پياز را ريز خرد کرده و با جعفري خرد شده و پنير رنده شده مخلوط مي کنيم. يک کاسه آب کنار دستمان مي گذاريم. دستمان را خيس کرده و از خمير به اندازه ي يک نارنگي جدا کرده و با دست روي يک تخته و يا سطح صاف خيس، خمير را باز کرده و از مخلوط پنير داخل آن ريخته، خمير را مي بنديم و شکل صاف به آن مي دهيم و در روغن داغ سرخ مي کنيم و بعد از طلايي شدن روي دستمال مخصوص آشپزخانه مي گذاريم تا روغن اضافه ي آن کشيده شود.
.
شيرينانه ي 1: از هر نوع پنير دلخواهي مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: داخل خمير مي توانيم هر مخلوط دلخواه ديگري مانند گوشت چرخ کرده و قارچ بريزيم.
شيرينانه ي 3: در اين سبک از خميرها که آرد و آب پايه ي اصلي آن است، اگر مقدار آرد مشخص بود، آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير به قوام مورد نظر برسد و اگر مقدار آب مشخص بود، آرد را کم کم اضافه مي کنيم
طرز تهیه پيراشکي (لقمه ي) پنيري

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی