آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پيده ي پنير

آموزش طرز تهیه پيده ي پنير . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شير ولرم………………………………… 1 ليوان
روغن مايع ………………………. نصف فنجان
مايه ي خمير ……………………. يک و نيم قاشق چاي خوري
شکر ……………………………… 1 قاشق چاي خوري
نمک ……………………………… 1 قاشق چاي خوري
آرد ……………………………….. 300 تا 400 گرم

مواد لازم داخل پيده:
مخلوط پنير سفيد و پنير پيتزا ……….. به مقدار دلخواه
تخم رازيانه ……………………………… به مقدار دلخواه
جعفري خرد شده ……………………….. به مقدار دلخواه
فلفل سياه ……………………………….. به مقدار لازم
زرده ي تخم مرغ ………………………… 1 عدد

طرز تهیه

شکر و مايه ي خمير را در شير ولرم ريخته و اجازه مي دهيم تا 15 دقيقه بماند تا عمل بيايد، سپس مخلوط شير را در ظرفي ريخته، روغن مايع و نمک را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم و کم کم آرد را اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد. خمير را ورز مي دهيم و اجازه مي دهيم تا 15 دقيقه استراحت کند و سپس خمير عمل آمده را به چونه هاي کوچکي تقسيم کرده و با وردنه به کلفتي 2 ميلي متر به شکل بيضي باز مي کنيم. پنيرها، تخم رازيانه، جعفري خرد شده و فلفل سياه را با هم مخلوط کرده و وسط خمير مي ريزيم و خمير را از اطراف جمع مي کنيم و اطراف خمير را به زرده ي تخم مرغ آغشته مي کنيم. پيده ها را در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم مي چينيم و در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا زماني که پيده ها بپزد و رويه آن ها طلايي شود.

شيرينانه ي 1: از هر پنير دلخواهي مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: بعد از خارج کردن پيده ها از فر در صورت دلخواه مي توانيم روي پيده را با کره چرب کنيم
طرز تهیه پيده ي پنير

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی