آشپزي و شيريني پزي غذای کودک

طرز تهیه پوره گوشت و لوبیا(بالای 8 ماهگی)

آموزش طرز تهیه پوره گوشت و لوبیا(بالای 8 ماهگی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

آب 1/2 فنجان
سبزیجات معطر خشک (گشنیز و جعفری) به مقدار لازم
لوبیا سبز 75 گرم
هویج 115 گرم
سیب زمینی 115گرم
گوشت گوسفندی بدون چربی 115 گرم

طرز تهیه

1-گوشت را پس از شستن، به صورت قیمه‌ای خرد كرده و هر گونه چربی و رگ و ریشه را از آن جدا كرده و دور بریزید.

2-سیب‌زمینی و هویج را پوست كنده و غلاف‌های لوبیا سبز را از آن جدا كنید،‌ سپس همه سبزیجات را خرد كنید.

3-گوشت را به همراه سیب‌زمینی،‌ هویج، سبزیجات معطر خشك و آب در قابلمه كوچكی ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا مخلوط بجوش بیاید، بعد در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید مواد به آرامی بجوشند تا گوشت و سبزیجات كاملاً‌ بپزند.

4-لوبیا سبز را به مواد افزوده و پس از گذاشتن در قابلمه،‌ اجازه دهید كه مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز به آرامی بجوشد تا لوبیا‌ها كاملاً‌ نرم شوند(زمان پخت بستگی به پخت كامل لوبیا دارد و ممكن است زمان بیشتری مورد نیاز باشد).

5-سپس با قاشق، مقدار كمی از آن را در كاسه‌ای ریخته و پیش از دادن پوره به كودك،‌ درجه حرارت آن را امتحان كنید.

6-باقیمانده غذا را در ظرف دربسته ریخته و در یخچال قرار دهید و آن را حداكثر تا ۲۴ ساعت به مصرف برسانید.

سایر نکات

این دستور دارای 498 کیلوکالری انرژی، 5/17 گرم کربوهیدرات، 35 گرم پروتئین و 32 گرم چربی می‌باشد.
با این مقدار مواد،‌ یك و هفت هشتم فنجان (450 میلی‌گرم) پوره تهیه می‌شود.
در پخت این پوره می‌توانید به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ یا بوقلمون نیز استفاده كنید
این پوره قابل فریز كردن می‌باشد.
طرز تهیه پوره گوشت و لوبیا(بالای 8 ماهگی)

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی