آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر

آموزش طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پورتوبلو غذایی است سبک مناسب روزهای گرم فصل تابستان و بهار. برای خوشمزه تر شدن این غذا می خواهیم کمی هم میگو استفاده کنیم. بعد از درست کردن این غذا دلتان می خواهد بارها و بارها آن را امتحان کنید.اگر قارچ را روی باربیکیو کباب کنید سپس روی آن را با مواد پر کنید خوشمزه تر می شود. پس بیایید با هم این دستور پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر را امتحان کنیم.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر

مواد لازم:

قارچ پورتوبلو (اگر قارچ پورتوبلو نداشتید از قارچ های دکمه ای استفاده کنید.)

۸ تا ۱۲ عدد میگو

۲ عدد گوجه فرنگی

۲ حبه سیر

۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

آب نصف لیمو

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز

۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون طبیعی
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
ابتدا با گوجه فرنگی ها شروع می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز کرده سپس برگ های ریحان تازه را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
سیر را پوست می گیریم و ریز ریز می کنیم. نصف قاشق چای خوری از سیر خرد شده را به گوجه فرنگی و ریحان اضافه می کنیم. و بقیه سیر را برای قارچ و میگوها نگه می داریم.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. کاملا هم می زنیم تا به خرد مواد برود و کنار می گذاریم تا قارچ و میگوها را آماده کنیم.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
فر را روی ۴۵۰ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را می بریم و داخل قارچ ها را همانند تصویر با قاشق خالی می کنیم و کنار می گذاریم تا دوباره از آن داخل مواد استفاده کنیم.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به پشت و روی قارچ می زنیم. سپس روی سطح قارچ نصف قاشق چای خوری قارچ می ریزیم. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
در فاصله زمانی که قارچ ها در حال سرخ شدن هستند ساقه های قارچ را خرد کرده و میگوها را به اندازه گوجه فرنگی ها خرد می کنیم.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تاوه گرم می کنیم و باقیمانده سیر را به آن اضافه می کنیم تا چند ثانیه سرخ شود. سپس قارچ و میگوهای خرد شده را داخل تاوه می ریزیم تا همراه با سیر سرخ شود.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
سپس ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. سپس میگوها را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا صورتی رنگ شود.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
برای پر کردن داخل قارچ ها ابتدا کمی میگو و قارچ داخل قارچ ها می ریزیم سپس مخلوط گوجه فرنگی و ریحان.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
در انتها روی آن را با یک برگ ریحان تزئین کنید.
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر
طرز تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی