آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

آموزش طرز تهیه پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سیب زمینی: 4 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
زردچوبه: 1 ق چ
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
پودر سوخاری: 1 پیمانه

مواد مورد نیاز درونی

گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 ق س
ادویه کاری: 1 ق چ
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: 2 ق س
1. سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

2. بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

3. برای تهیه مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

4. از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.

5. بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.

6. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.
طرز تهیه پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی