آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

آموزش طرز تهیه پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سیب زمینی: 4 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
زردچوبه: 1 ق چ
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
پودر سوخاری: 1 پیمانه

مواد مورد نیاز درونی

گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 ق س
ادویه کاری: 1 ق چ
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: 2 ق س
1. سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

2. بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

3. برای تهیه مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

4. از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.

5. بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.

6. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.
طرز تهیه پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی