آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا شیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا شیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
4 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت کوچک مخمر خشک فوری(10 گرم)
آرد به مقدار لازم
برای روی پوآچا
زرده تخم مرغ

طرز تهیه

خشخاش(نوعی ادویه که نوع ایرانی آن سفید و در عطاری ها موجود است میتوانید تفت داده و استفاده کنی)
طرز تهیه:
شیر ولرم,روغن مایع,شکر,نمک,را مخلوط کرده مخمر خشک و آرد را کم کم اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد 20-15 دقیقه روی خمیر را پوشانده و استراحت میدهیم. تا خمیر اصطلاحا عمل آمده و حجمش زیاد بشه.
از خمیر چونه هایی که از گردو کمی بزرگتر هستن برمیداریم و گرد میکنیم و در سینی در جای گرم نگه میداریم و سپس زرده تخم مرغ زده خشخاش (و یا سیاه دانه)پاشیده در فر 180 درجه بپزین.
نکته:
❣زمان پخت در دستور نوشته نشده حدود 30-20 دقیقه زمان نیاز دارد. چون حرارت فرها متفاوت است حتما کنترل کنین نسوزد یا خوب بپزد
طرز تهیه پوآچا شیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی