آموزش طرز تهیه پوآچا شیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
4 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت کوچک مخمر خشک فوری(10 گرم)
آرد به مقدار لازم
برای روی پوآچا
زرده تخم مرغ
طرز تهیه
خشخاش(نوعی ادویه که نوع ایرانی آن سفید و در عطاری ها موجود است میتوانید تفت داده و استفاده کنی)
طرز تهیه:
شیر ولرم,روغن مایع,شکر,نمک,را مخلوط کرده مخمر خشک و آرد را کم کم اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد 20-15 دقیقه روی خمیر را پوشانده و استراحت میدهیم. تا خمیر اصطلاحا عمل آمده و حجمش زیاد بشه.
از خمیر چونه هایی که از گردو کمی بزرگتر هستن برمیداریم و گرد میکنیم و در سینی در جای گرم نگه میداریم و سپس زرده تخم مرغ زده خشخاش (و یا سیاه دانه)پاشیده در فر 180 درجه بپزین.
نکته:
❣زمان پخت در دستور نوشته نشده حدود 30-20 دقیقه زمان نیاز دارد. چون حرارت فرها متفاوت است حتما کنترل کنین نسوزد یا خوب بپزد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه