آموزش طرز تهیه آچما بورک ترد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
6 لیوان آرد
1 قاشق مربا خوری نمک
آب به مقدار لازم
برای روی خمیر:
200 گرم کره
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ، 80 گرم)
برای داخل بورک:
پنیر به مقدار کافی (هر نوع پنیر صبحانه ، پنیر تبریز و لیقوان بهترین پنیر برای بورک است)
طرز تهیه
آرد را داخل ظرف گودی بریزید نمک را در قسمتهای اطراف روی آرد بپاشید. آب را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر با نرمی متوسط آماده کنید. خمیر را خوب ورز بدید و روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. سپس از خمیر چانه هایی اندازه نارنگی درست کنید و روی چانه ها را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. سپس هر چانه را اندازه بشقاب غذاخوری باز کنید و روی خمیر را با مخلوط کره آب شده و روغن مایع چرب کنید. و مجدد نیم ساعت استراحت بدید. هر کدام از خمیر های استراحت داده شده را آرام از کناره ها بکشید و تا جایی که میتوانید خمیر را نازک باز کنید. هر چقدر نازک باز کنید به همان اندازه بورک خوب میشود. مراحل تا کردن را مثل عکس انجام بدید(ورق بزنید) و داخل خمیر پنیر بذارید و رول کنید. از هر چانه یک بورک درست میشود. بورک های آماده شده را داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و با چاقور روی بورک ها خط بندازید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان
نکته:
موقع تا کردن لایه های خمیر چرب نمیشود. بعد از شکل دادن هم روی بورک چرب نشده و چیزی زده نشده چون خمیر به اندازه کافی روغن دارد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه