آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه آچما بورک ترد

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه آچما بورک ترد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

6 لیوان آرد
1 قاشق مربا خوری نمک
آب به مقدار لازم

برای روی خمیر:
200 گرم کره
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ، 80 گرم)

برای داخل بورک:
پنیر به مقدار کافی (هر نوع پنیر صبحانه ، پنیر تبریز و لیقوان بهترین پنیر برای بورک است)

طرز تهیه

آرد را داخل ظرف گودی بریزید نمک را در قسمتهای اطراف روی آرد بپاشید. آب را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر با نرمی متوسط آماده کنید. خمیر را خوب ورز بدید و روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. سپس از خمیر چانه هایی اندازه نارنگی درست کنید و روی چانه ها را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. سپس هر چانه را اندازه بشقاب غذاخوری باز کنید و روی خمیر را با مخلوط کره آب شده و روغن مایع چرب کنید. و مجدد نیم ساعت استراحت بدید. هر کدام از خمیر های استراحت داده شده را آرام از کناره ها بکشید و تا جایی که میتوانید خمیر را نازک باز کنید. هر چقدر نازک باز کنید به همان اندازه بورک خوب میشود. مراحل تا کردن را مثل عکس انجام بدید(ورق‌ بزنید) و داخل خمیر پنیر بذارید و رول کنید. از هر چانه یک بورک درست میشود. بورک های آماده شده را داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و با چاقور روی بورک ها خط بندازید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان

نکته:
موقع تا کردن لایه های خمیر چرب نمیشود. بعد از شکل دادن هم روی بورک چرب نشده و چیزی زده نشده چون خمیر به اندازه کافی روغن دارد.
طرز تهیه آچما بورک ترد

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی