آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوآچای

آموزش طرز تهیه پوآچای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1ونیم پیمانه شیر ولرم
1 پیمانه آب ولرم
3 قاشق غذاخوری شکر
10 گرم خمیر مایه
2 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین در دمای اتاق
2 قاشق غذاخوری ماست
1/2 پیمانه روغن مایع
1 قاشق غذاخوری نمک
1-2 سفیده تخم مرغ
حدود 11 پیمانه آرد

برای داخل پوآچاها:
سیبزمینی و پیاز، پنیر و جعفری، پنیر و گردو ، گوشت چرخ کرده ویا …

طرز تهیه

سیب زمینی هارو آبپز کنین و له کنین و 1 پیاز رو خرد کنین و تفت بدین با کره یا روغن، بعد سیب زمینی هارو اضافه کنین و نمک و فلفل سیاه بزنین و تفت بدین، بعد بزارین سرد شه.
آب و شیر ولرم رو مخلوط کنین، خمیر مایه و شکر رو اضافه کنین و مخلوط کنین و 7 دقیقه صبر کنین، سپس بجز آرد همه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، در آخر یواش یواش آرد رو اضافه کنین و ورز بدین، تا خمیری بشه که به دست میچسبه، دستتون رو روغنی کنین تا به دستتون نچسبه و ورز بدین.روشو بپوشونین و 1 ساعت بزارین بمونه تا بیاد. سپس از خمیر، توپهای به اندازه لیمو یا نارنگی بردارین و داخلش مواد دلخواه رو بزارین و ببندین، داخل سینی بچینین و روشون 2 زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و با چاقو یا کاتر پیتزا، خط بندازین و در فر گرم شده 200 درجه بپزین.
طرز تهیه پوآچای

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی