آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه پای انجیر و سیب بدون شکر خوشمزه

آموزش طرز تهیه پای انجیر و سیب بدون شکر خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم :

۲۵۰ گرم انجیر خشک
۲۰۰ گرم آرد سفید
۱۷۵ گرم کره سرد
۲ قاشق غذا خوری آب یخ
۳ عدد تخم مرغ
نصف لیوان کرم ( خامه )
۱ قاشق چای خوری وانیل
۲ تا ۳ عدد سیب پوست کنده ، ( وسط آن را در آورید و خیلی باریک ببرید)

روش تهیه
مرحله ی اول :

انجیرهای خشک را درون کاسه ای که می شود گرمش کرد بریزید و روی آن ها آب جوش بریزید تا نرم شوند.
طرز تهیه پای انجیر و سیب بدون شکر خوشمزه
مرحله ی دوم:

در همین حین نان شیرینی را درست کنید. کره و آرد را درون غذاساز ( مخلوط کن ) بریزید تا ماهیت خرده نانی ( زبر اما یک دست ) پیدا کند. همین طور که دستگاه روشن است دو قاشق آب یخ اضافه کنید تا مخلوط خمیر یک توپ منسجم شود. آن را روی یک سطح صاف آردی بگذارید و صاف کنید تا یک دایره به قطر ۲۰ سانتی متر درست کنید.

آن را در پلاستیک بپیچید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه استراحت کند تا سفت شود. سپس آن را تا تبدیل شدن به یک دایره ۳۰ سانتی متری با وردنه ورز دهید.

ظرف شیار دار مخصوص پخت تارت ۲۳ سانتی متری که کف آن گشاد باشد را روی سینی شیرینی پزی قرار دهید. شیرینی را درون آن بگذارید و ۱۵ دقیقه رهایش کنید.
طرز تهیه پای انجیر و سیب بدون شکر خوشمزه
مرحله سوم :

فر را در دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی کف شیرینی با قاشق شیار ایجاد کنید. روی آن را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید و از وزنه های شیرینی پزی ( یا هر چیز سنگینی که بتوانید کف شیرینی قرار دهید و داخل فر بگذارید استفاده کنید.) و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

دانه های وزنه را خارج کنید و ۱۵ دقیقه ی دیگر هم بپزید تا طلایی ملایم شود.
شیرینی را روی سبد یا ظرف مشبک بگذارید تا سرد شود.
طرز تهیه پای انجیر و سیب بدون شکر خوشمزه
مرحله چهارم :

در همین حین انجیر ها را آبکش کنید و ان را در غذا ساز بریزید تا خمیری شود. تخم مرغ، کرم و وانیل را درون ظرفی به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
طرز تهیه پای انجیر و سیب بدون شکر خوشمزه
مرحله پنجم :

دمای فر را بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه پایین بیاورید. خمیر انجیر را درون نان شیرینی بریزید و با پشت قاشق آن را پهن کنید. سیب ها را روی آن بچینید و مخلوط تخم مرغ را روی کل شیرینی بدهید.

آن را برای ۴۵ دقیقه بپزید و همان طور که داغ است، در دمای اتاق سرو کنید.
طرز تهیه پای انجیر و سیب بدون شکر خوشمزه
طرز تهیه پای انجیر و سیب بدون شکر خوشمزه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی