آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه پاناکوتای هلو

آموزش طرز تهیه پاناکوتای هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای ژله:
1 کنسرو هلو
1ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
آب سرد
3-5 قاشق غذاخوری شیره گیلاس یا تمشک قرمز
انگور، شلیل و غیره (اختیاری)
میتونین از ژله های حاضری هم استفاده کنین، مثلا آلوورا. اونا مطمئن تر میشن، با 2 لیوان آب ساده (میتونین یکی از لیوانها، بجای آب ساده، آب کنسرو هلو بزنین)

برای پاناکوتا:
2ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
آب سرد
500 گرم خامه پرچرب
1ونیم پیمانه شیر(میتونین مقداری از شیر رو کم کنین و بجاش آب کنسرو هلو بزنین)
2-3 قاشق غذاخوری پودر شکر
1 قاشق چایخوری وانیل شکری (شکردار)

طرز تهیه

برای ژله، هلوهارو خرد کنین، ژلاتین رو داخل مقداری آب سرد بپاشین، بعد بپوشونین و 10 دقیقه صبر کنین، آب کنسرو هلو و شیره گیلاس یا تمشک قرمز رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، سپس ژلاتین رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و مخلوط کنین، تا کاملا حل بشه، اگه بنظرتون آبش کمه، مقداری آب سرد اضافه کنین بعد بزارین کنار تا سرد شه.وقتی داره شروع میکنه بهک سفت شدن، هلوهارو اضافه کنین، بعد داخل قالب 22 سانتیمتری بریزین و 2 ساعت در یخچال بزارین.بهتره قالب رو خیس کنین قبلش.
برای پاناکوتا، ژلاتین رو داخل آب سرد بپاشین، بپوشونین و بزارین 10 دقیقه بمونه.بعد داخل قابلمه با کف کلفت، شیر، خامه، پودر شکر و وانیل رو بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم گرم کنین ولی نجوشونین، بعد ژلاتین رو اضافه کنید و مخلوط کنید، تا کاملا حل شه، بعد از روی حرارت بردارید و بزارین سرد شه کاملا.بعد روی لایه اول بریزین و بزارین چند ساعت بمونه یخچال.اگه 1 شب بمونه بهتره.
درآوردنی، یا در دمای اتاق نگه دارین تا دربیاد، ویا یهو داخل آب گرم کنین و دربیارین تا راحتتر دربیاد.
میتونین با همین مواد بجای هلو از آناناس و آب کنسرو آناناس استفاده کنین
طرز تهیه پاناکوتای هلو

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی