آشپزي و شيريني پزي ماکارونی و پاستا

طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سس بلونیز یکی از سس های معروف ایتالیایی برای سرو همراه پاستا هستش که ما ایرانیا اون رو به عنوان همون سس گوشت معروف همراه اسپاگتی میشناسیم که بهش میگیم ماکارونی و دمش هم میکنیم. اما در واقع سس بلونیز همراه اسپاگتی آبکش شده سرو میشه و معمولا علاوه بر گوشت و پیاز و رب که ما ازشون استفاده میکنیم افزودنی های دیگه ای مثل کرفس، هویج، بیکن و ادویه های مخصوص هم داره. در این مطلب طرز تهیه این سس رو براتون میذارم و بهتون پیشنهاد میکنم که حتما این مدلش رو هم امتحان کنین که خالی از لطف نیست …

مواد لازم:

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ پیمانه آب گوشت
۱ عدد هویج
۴ عدد گوجه فرنگی
۱ ساقه کرفس
۱ عدد پیاز
۲ عدد برگ بو
۱/۲ قاشق چایخوری اورگانو (پونه کوهی)
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱/۲ قاشق چایخوری رزماری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه

این سس برای آماده شدن به حدود نیم ساعت زمان نیاز داره و کافیه تا در یک ربع نهایی آماده شدن سس پاستارو هم داخل آب جوش بریزین تا نرم بشه و بعد با هم سروشون کنین. در ابتدا پیاز رو خرد کرده و با روغن زیتون کمی تفت بدین تا نرم بشه و بپزه و بعد سیر رنده شده رو اضافه کنین و باز حدود یکی دو دقیقه با هم تفتشون بدین تا بوی سیر بلند بشه.
طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)
حالا گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین و با مخلوط پیازو سیر تفت بدین تا گوشت هم تغییر رنگ بده و بپزه.
طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)
بعد هویج و کرفس که خیلی ریز خرد کردین و اورگانو و رزماری و به مقدار کافی فلفل اضافه کنین و مواد رو برای چند دقیقه تفت بدین.
طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)
حالا گوجه هایی که داخل مخلوط کن ریختین و پوره شدن رو هم به مخلوط گوشت اضافه کنین.

در صورتی که دوست دارین سستون خوش رنگ تر بشه در این مرحله میتونین یه قاشق سرخالی رب گوجه هم به مواد اضافه کنین.
طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)
مواد رو خوب مخلوط کنین و اجازه بدین تا مخلوط به جوش بیاد.
طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)
حالا آب گوشت و نمک رو اضافه کرده و خوب هم بزنین و در نهایت برگ بوهارو هم بریزین و در ماهیتابه رو بذارین تا سس آماده بشه.
طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)
حدود یک ربع سس رو بپزین تا مزه مواد به خورد هم بره و همه مواد بپزنو سس غلیظ بشه.
طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)
حالا سس رو با پاستای اسپاگتی یا فتوچینی سرو کنین و لذت ببرین… نوش جان
طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)
طرز تهیه پاستا بلونیز (سس بلونیز)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی