آشپزي و شيريني پزي ماکارونی و پاستا

طرز تهیه پاستا با پنیر کاتیج

آموزش طرز تهیه پاستا با پنیر کاتیج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پاستا با پنیر همیشه از غذاهای پرطرفدار مخصوصا در میان کودکان بوده است. پاستا در ایران به طور سنتی با سس گوشت چرخ‌کرده و رب یا گوجه فرنگی تهیه می‌شود اما واقعیت این است که محدودیتی برای سس پاستا وجود ندارد و می‌توان آن را بدون گوشت، همراه با لبنیات مثل ماست و پنیر هم سرو کرد. کافیست ذائقه خود را به طعم‌های جدید عادت دهید تا در برنامه غذایی و رژیم شما تنوع ایجاد شود.

در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه پاستا با پنیر کاتیج را به شما آموزش دهیم. این پنیر بیشتر در اروپای مرکزی و در خانه‌ها درست می‌شود. از شیر گاو گرفته می‌شود و در واقع از دَلَمِه بستن شیر شکل می‌گیرد. پنیر کاتیج نرم و خوش عطر و سرشار از پروتئین است. برای درست کردن آن کافیست شیر را تا جایی که شروع به قل زدن کند بجوشانید، به آن آبلیمو یا سرکه اضافه کنید و اجازه دهید دلمه ببندد. سپس محتویات شیر دلمه بسته را روی یک پارچه کتان بریزید تا آب آن خارج شود و فقط دلمه‌ها باقی بمانند. پارچه را دور پنیر ببندید و آن را فشار دهید. پنیر کاتیج شما آماده است!

مواد لازم

۲۰۰ گرم پاستای شکل‌دار
۴۰۰ گرم پنیر کاتیج
۲۰۰ گرم خامه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه پاستا با پنیر کاتیج

طرز تهیه

آب را به همراه کمی نمک جوش بیاورید و پاستا‌ها را بپزید. بعد از آب‌کش کردن دوباره به قابلمه برگردانید و پنیر را به همراه خامه، نمک و فلفل روی آن بریزید. در صورت دلخواه می‌توانید به جای پنیر کاتیج از پنیرهای سفت‌تر مثل گودا یا کممبر استفاده کرده و گرم نوش جان کنید!

پاستا علاوه بر خوشمزه بودن فواید خوبی دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت. بررسی ها نشان داد افرادی که پاستا می خورند دارای مصرف بیشتری از ویتامینها و مواد معدنی (فولات، آهن، منیزیم و فییر رژیمی) هستندد. همچنین این افراد کمتر چربی اشباع شده و قند افزودنی مصرف می کردند. پس پاستا را به سبد غذایی خود بیشتر از قبل اضافه کنید.
طرز تهیه پاستا با پنیر کاتیج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی