آموزش طرز تهیه وینگوم انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
بادمجان 2 عدد
انار ترش بزرگ 4 عدد
گردو چرخ شده 2 قاشق غذا خوری
سبزی (جعفری،برگ سیر،سبزی محلی چوچاق) خردشده 1 پیمانه
سیر 5 حبه
طرز تهیه
1- بادمجان ها را کباب کرده و ساطوری میکنیم
2-انارها رو آب میگیریم و اصطلاحا پسماند را میکوبیم تا هسته سفید انار بشکنه و پودر بشه
3-سیرها رو با سبزی چرخ کنید
4-همه مواد رو با هم مخلوط کنید وبذارید یخچال تا خنک بشه نوش جان
سایر نکات
اگه آب انارتون ملسه میتونید یک تا دو قاشق رب انار ترش اضافه کنید یا یه قاشق رب انار ترش و نصف لیوان آبغوره، توجه داشته باشید ک نباید خیلی رقیق بشه
دیگه اینکه میزان جعفری باید بیشتر باشه یعنی کل جعفری به اندازه مجموع برگ سیر و چوچاق باشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه