آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان کندو عسلی

آموزش طرز تهیه نان کندو عسلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

آرد 1 لیوان
شیر ولرم 1/3 پیمانه
شکر 1 قاشق غذا خوری
پودر قند 3 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
کره 3 قاشق غذا خوری
خمیر مایه 2 قاشق غذا خوری
خرما ،گردو و پنیر به مقدار لازم

مواد لازم برای شربت

شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا خمیر مایه را با شیر ولرم و شکر مخلوط میکنیم و میزاریم ده دقیقه بمونه تا پف کنه .بعد آرد ،پودر قند،نمک را با هم الک میکنیم و کنار میزاریم .

2-کره ذوب شده و خمیر مایه را در ظرفی مخلوط کرده آرد را کم کم بهشون اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد

3-سپس به خمیرمون دو ساعت استراحت میدیم بعد از خمیر به اندازه یه گردو بر می داریم و وسطش خرما ،گردو یا حتی پنیر گذاشته

4-و خمیرو در قالب چرب شده می چینیم دوباره نیم ساعت به خمیر استراحت میدیم تا ور بیاد و در آخر روشو با شیر یا زعفرون( که من زرده تخم مرغ و زعفرون) زده

5-ودر فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میزاریم بپزه .

6-طرز تهیه شربت:همه موادو مخلوط میکنیم و رو حرارت میزاریم تا غلیظ بشه و بعد پخت نان روی نان میریزم
طرز تهیه نان کندو عسلی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی