آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان ورقه‌ای قالبي

آموزش طرز تهیه نان ورقه‌ای قالبي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شير …………………….. يک و نيم ليوان
روغن مايع …………….. نصف ليوان
کره …………………….. 1 فنجان
شکر ……………………. 1 قاشق غذاخوري
نمک ……………………. 1 قاشق مرباخوري
مايه ي خمير ………….. 1 قاشق غذاخوري
آرد ……………………… به مقدار لازم
پنير ……………………. به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگي …….. 2 قاشق غذاخوري
آويشن …………………. 1 قاشق چاي خوري
فلفل سياه …………….. به مقدار دلخواه
زرده ي تخم مرغ ……… 1 عدد

طرز تهیه

نصف ليوان شير ولرم و مايه ي خمير و شکر را در ظرفي با هم مخلوط کرده مي گذاريم تا 15 دقيقه بماند. در ظرف ديگري روغن مايع، کره، نمک و بقيه ي شير را ريخته و مخلوط مي کنيم. مخلوط مايه ي خمير را هم اضافه کرده و کم کم آرد را به مواد اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا خمير لطيفي به دست آيد. روي خمير را با پارچه ي تميزي مي پوشانيم و اجازه مي دهيم يک ساعت استراحت کند تا عمل بيايد. در ظرفي رب گوجه فرنگي را با کمي روغن مايع مخلوط کرده و آويشن و فلفل را اضافه مي کنيم. از خمير تکه هايي جدا کرده و روي يک سطح صاف به شکل مستطيل باز مي کنيم، سطح خمير را کاملا به مخلوط رب گوجه فرنگي آغشته مي کنيم و به مقدار دلخواه پنير روي آن ريخته و از عرض مستطيل به اندازه ي ارتفاع قالب مورد نظر خمير را تا مي کنيم و برش مي دهيم و به ديواره ي قالبي که از قبل کاملا چرب کرده ايم و يا کاغذ روغني در آن گذاشته ايم، تکيه مي دهيم. اين کار را با بقيه ي خمير و مواد انجام داده و خميرها را کنار هم در قالب مي چينيم تا قالب پر شود. در آخر روي خمير را به زرده ي تخم مرغ آغشته کرده و قالب را در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا نان کاملا بپزد.

شيرينانه ي 1: از هر پنير دلخواهي مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: به جاي رب گوجه فرنگي از سس گوجه فرنگي هم مي توانيم استفاده کنيم.
طرز تهیه نان ورقه‌ای قالبي

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی