آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان مغزدار کراسان

آموزش طرز تهیه نان مغزدار کراسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 5 پیمانه
تخم مرغ زده شده 2 عدد
کره ذوب شده 1 پیمانه
شکر 2 قاشق سوپ خوری
ماست چکیده 1/3 پیمانه
نمک نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکلات یا کشمش یا خلال پسته 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1-آرد را با بیکینگ پودر الک کنید

2-تخم مرغ و شکر و نمک و کره و ماست را مخلوط کنید

3-آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست آید

4-روی سطح صافی را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید

5-خمیر را به شکل مثلث برش دهید

6-از لبه پهن خمیر شکلات یا کشمش را بریزید

7-شروع کنید به رول کردن خمیر به شکل کراسان

8-داخل سینی چرب شده با فاصله بچینید و روی آنها را اگر خواستید با برس کمی چرب کنید

9-به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بگذارید

10-اگر دوست داشتید روی نانها طلایی شود در آخر پخت چند دقیقه آنها را گریل کنید . نوش جان
طرز تهیه نان مغزدار کراسان

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی