آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه نان محلی گیلانی(کولبا)

آموزش طرز تهیه نان محلی گیلانی(کولبا) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

آرد 1 کیلوگرم
شکر 1 لیوان
کره 50 گرم
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر 2 لیوان
دارچین 2 قاشق مربا خوری
زردچوبه 2قاشق غذا خوری
کشمش اختیاری 1 لیوان

طرز تهیه

1-آرد رو ابتدا با بکینگ پودر و شکر مخلوط میکنیم. مایه خمیر رو میذاریم به عمل میاوریم

2-شیر رو ولرم میکنیم و کره رو داخلش میریزیم تا نرم بشه.آرد را به مخلوط شیر و کره و مایه خمیر رو به آرد اضافه میکنیم هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه .باتوجه به حالت خمیرتون میتونید شیر رو کمتر یا بیشتر اضافه کنید.

3-زردچوبه رو هم اضافه میکنیم برای رنگ خوبی که به نون میده کشمش هم میشه اختیاری اضافه کرد

4-در آخر مایه خمیر رو میذاریم ۱ساعت تا ور بیاد.و سپس خمیر رو به تیکه های کوچیک تقسیم میکنیم و داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰درجه به مدت ۲۰تا۳۰دقیقه میذاریم تا پف‌کنه.
طرز تهیه نان محلی گیلانی(کولبا)

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی