آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان شیرین با مغز مارمالاد زردآلو

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه نان شیرین با مغز مارمالاد زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

500 گرم آرد یا بیشتر
150 گرم کره، آب شده و به دمای اتاق رسیده
2 تخم مرغ بزرگ
200 گرم شکر یا کمتر
300 میلی لیتر ویا 1ونیم پیمانه شیر ولرم
نمک، نوک چاقو

100 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری شکر
25 گرم خمیر مایه خیس ویا 10 گرم خمیر مایه فوری
1-2 قاشق غذاخوری آرد، الک شده

200 گرم مارمالاد زردآلو یا شکلات یا …

طرز تهیه

خمیر مایه، 100 میلی لیتر شیر، 1 قاشق غذاخوری شکر رو مخلوط کنین و 1-2 قاشق غذاخوری آرد رو الک کنین توش و مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 15 دقیقه بزارین جای گرم.دریک ظرف دیگه، تخم مرغ ها، شکر و نمک رو خوب بزنین.
مخلوط تخم مرغ ها و کره رو مخلوط کنین، مخلوط خمیر مایه رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد، 300 میلی لیتر شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر آرد رو آرام آرام اضافه کنین و ورز بدین.بعد بپوشونین و 1-2 ساعت استراحت بدین.بعدش شکل بدین مثل عکس و روش 1 زرده تخم مرغ بمالین و بپزین.خواستین، بعد از پختن روش عسل بزنین با فرچه و با پودر پسته و نارگیل و … تزیین کنین
طرز تهیه نان شیرین با مغز مارمالاد زردآلو

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی