آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان سيميت

آموزش طرز تهیه نان سيميت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آب ولرم ………………. يک و نيم ليوان
شير ولرم ……………… 1 ليوان
تخم مرغ ………………. 1 عدد
مايه ي خمير …………… 2 قاشق غذاخوري
شکر ………………….. 2 قاشق غذاخوري
نمک …………………… 2 قاشق مرباخوري
روغن مايع …………….. 2 الي 3 قاشق غذاخوري
آرد ……………………. 6 الي 7 ليوان
.
مواد لازم روي سيميت:
شيره ي انگور ………….. نصف ليوان
کنجد تفت داده شده …….. به مقدار لازم

طرز تهیه

آب ولرم، شير ولرم، مايه ي خمير و شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و مخلوط مي کنيم و تا عمل آمدن مايه ي خمير، صبر مي کنيم سپس تخم_مرغ ، نمک و روغن مايع را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. آرد را کم کم اضافه کرده، مخلوط مي کنيم و ورز مي دهيم تا خميري حاصل شود که به دست نمي چسبد. روي ميز را آردپاشي کرده، خمير را روي ميز مي گذاريم و روي خمير را آرد مي پاشيم. يک حوله ي تميز را با آب داغ مرطوب مي کنيم و آب اضافه ي آن را مي گيريم و با حوله ي مرطوب، روي خمير را کاملا مي پوشانيم. به مدت 30 دقيقه صبر مي کنيم تا حجم خمير دو برابر شود. خمير را رول کرده و به 16 قسمت مساوي تقسيم مي کنيم. هر قسمت را به صورت باريک و بلند شکل مي دهيم و از وسط تا کرده و کنار هم گذاشته و به هم مي پيچيم و خمير را دايره شکل کرده و دو سر آن را به هم مي چسبانيم. روي خميرها را به شيره ي انگور آغشته کرده و روي آن ها را کنجد مي پاشيم و در سيني فر که از قبل داخل آن را چرب کرده ايم قرار مي دهيم. فر را از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن مي کنيم و بعد از مدتي که فر به خوبي گرم شد آن را خاموش مي کنيم و سيميت ها را براي استراحت دوم به مدت 10 الي 15دقيقه در فر مي گذاريم سپس فر را با دماي 250 درجه ي سانتي گراد روشن کرده و اجازه مي دهيم سيميت ها به مدت 15 دقيقه در اين دما بپزد سپس فر را خاموش کرده و گريل را به مدت 2 دقيقه روشن مي کنيم تا روي سيميت ها برشته شود. .
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت.
طرز تهیه نان سيميت

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی