آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان سيميت

آموزش طرز تهیه نان سيميت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آب ولرم ………………. يک و نيم ليوان
شير ولرم ……………… 1 ليوان
تخم مرغ ………………. 1 عدد
مايه ي خمير …………… 2 قاشق غذاخوري
شکر ………………….. 2 قاشق غذاخوري
نمک …………………… 2 قاشق مرباخوري
روغن مايع …………….. 2 الي 3 قاشق غذاخوري
آرد ……………………. 6 الي 7 ليوان
.
مواد لازم روي سيميت:
شيره ي انگور ………….. نصف ليوان
کنجد تفت داده شده …….. به مقدار لازم

طرز تهیه

آب ولرم، شير ولرم، مايه ي خمير و شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و مخلوط مي کنيم و تا عمل آمدن مايه ي خمير، صبر مي کنيم سپس تخم_مرغ ، نمک و روغن مايع را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. آرد را کم کم اضافه کرده، مخلوط مي کنيم و ورز مي دهيم تا خميري حاصل شود که به دست نمي چسبد. روي ميز را آردپاشي کرده، خمير را روي ميز مي گذاريم و روي خمير را آرد مي پاشيم. يک حوله ي تميز را با آب داغ مرطوب مي کنيم و آب اضافه ي آن را مي گيريم و با حوله ي مرطوب، روي خمير را کاملا مي پوشانيم. به مدت 30 دقيقه صبر مي کنيم تا حجم خمير دو برابر شود. خمير را رول کرده و به 16 قسمت مساوي تقسيم مي کنيم. هر قسمت را به صورت باريک و بلند شکل مي دهيم و از وسط تا کرده و کنار هم گذاشته و به هم مي پيچيم و خمير را دايره شکل کرده و دو سر آن را به هم مي چسبانيم. روي خميرها را به شيره ي انگور آغشته کرده و روي آن ها را کنجد مي پاشيم و در سيني فر که از قبل داخل آن را چرب کرده ايم قرار مي دهيم. فر را از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن مي کنيم و بعد از مدتي که فر به خوبي گرم شد آن را خاموش مي کنيم و سيميت ها را براي استراحت دوم به مدت 10 الي 15دقيقه در فر مي گذاريم سپس فر را با دماي 250 درجه ي سانتي گراد روشن کرده و اجازه مي دهيم سيميت ها به مدت 15 دقيقه در اين دما بپزد سپس فر را خاموش کرده و گريل را به مدت 2 دقيقه روشن مي کنيم تا روي سيميت ها برشته شود. .
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت.
طرز تهیه نان سيميت

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی