آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان روغني

آموزش طرز تهیه نان روغني . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ……………….. 7 ليوان
آب ولرم …………. 2 ليوان
نمک ……………… 1 قاشق مرباخوري
کره ………………. 125 گرم
روغن مايع ……… نصف فنجان

طرز تهیه

آرد را در ظرفي ريخته و نمک را به آن اضافه مي کنيم و آب ولرم را به آن اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير لطيفي شود که به دست نمي چسبد. از خمير تکه هايي به بزرگي تخم مرغ جدا کرده و بر روي يک سطح صاف آردپاشي شده خمير را به بزرگي يک بشقاب باز مي کنيم. در يک ظرف ديگر کره ي ذوب شده را با روغن مايع مخلوط کرده و روي خميرهاي باز شده را کاملا به مخلوط روغن و کره آغشته مي کنيم و تا مي زنيم به اين صورت که اول خمير دايره شکل را از وسط روي هم به آرامي تا کرده تا به شکل نيم دايره شود و سپس خمير نيم دايره را دوباره تا زده تا به شکل ربع دايره شود. اين کار را با تمام خميرهاي نان انجام مي دهيم و خميرهاي تا شده را دريک سيني پهن چرب مي چينيم و روي خميرها يک پارچه ي تميز مي کشيم و اجازه مي دهيم تا خميرها 15 دقيقه استراحت کند و روغن جذب خمير شود. سپس هر خمير را روي سطح صاف آردپاشي شده توسط وردنه دوباره باز مي کنيم و در يک ظرف تفلون که روي شعله ي اجاق داغ شده است زير و روي خمير را سرخ مي کنيم و شعله ي اجاق را کم مي کنيم تا علاوه بر طلايي شدن دو طرف نان ها، مغز نان نيز خوب بپزد. در حين سرخ شدن و پختن نان با کمک فرچه باز نان را به مخلوط روغن و کره آغشته مي کنيم. نان هاي روغني به صورت داغ آماده ي سرو است.

شيرينانه: ميل کردن اين نان روغني در کنار دوغ يا چاي داغ بسيار خوشايند است.
طرز تهیه نان روغني

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی