آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان دیگی

آموزش طرز تهیه نان دیگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۳۰دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

آرد 3 لیوان
روغن 1/4 لیوان
آب 1 لیوان
خمیر مایه 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا خمیر مایه رو با کمی آب ولرم وشکر آماده میکنیم تا پف کند تمام مواد را در ظرف بزرگی ریخته ومخلوط میکنیم وشروع به ورز دادن میکنیم.

2-اگر خمیر به دست چسبید یک قاشق آرد اضافه میکنم دوباره ورز میدهیم اگر باز هم چسبید دوباره آرد را تکرار می کنیم

3-بعد از این مرحله ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و۵ چانه را در قابلمه یا تابه دیوار دار بلند که کمی چرب شده میچینیم وروی آن را به دلخواه کنجد یا سیاه دانه میریزیم

4-ودر جای گرم به مدت ۲ ساعت استراحت میدهیم تا حجمش ۲و۳ برابر شود

5-تابه رو بادمکنی روی شعله گاز با حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم بعد از ۲۰ دقیقه آماده است. برای اینکه روی آن طلایی شود در ماکروفر ۴ دقیقه گریل می کنیم.

سایر نکات

برای اینکه نان ها خوش طعم شود میتوانید از زنجبیل ورازیانه نیم کوب1ق. غ استفاده کنید. ..همچین بااین روش نان مغز دار یا شکلاتی داشته باشید.
طرز تهیه نان دیگی

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی