آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان باگت

آموزش طرز تهیه نان باگت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 500 گرم
آب ولرم 1.5 پیمانه
شکر 1 قاشق سوپ خوری
خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
روغن 1/3 پیمانه
نمک نوک قاشق چای خوری
کنجد (در صورت تمایل) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه سپس کاسه ای آب داخل فر میگذاریم

2-شکر وخمیرمایه رو با هم مخلوط کرده وبه نصف آب اضافه میکنیم مواد رو درجای گرم میزاریم تا عمل بیاد

3-آرد رو سه مرتبه الک میکنیم.

4-بقیه ی آب به اضافه ی بکینگ پودر وروغن ونمک رو هم میزنیم و مواد بالایی مون که عمل اومده رو با هم مخلوط میکنیم سپس آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل بشه،برای من از آردم اضافه هم اومد

5-خمیر باید حداقل ۱۵ دقیقه ورز داده بشه یا اینکه صد مرتبه بکوبید.

6-داخل ظرف تمیزی روغن زده وخمیر رو داخلش میزاریم روش سلفون میکشیم ومیذاریم یه جای گرم نیم ساعت استراحت کنه ودوبرابر بشه

7-پف خمیر رومیگیریم وبه قسمت های مساوی تقسیم میکنیم وبهش حالت میدیم سپس داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده نون هارو با فاصله میچینیم.

8-دوباره ۱۵ دقیقه میذاریم داخل سینی فر استراحت بکنن سپس میذاریم داخل فر گرم شده برای پختشون ۱۵ تا۲۰ دقیقه زمان کافیه.
طرز تهیه نان باگت

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی