آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان باگت محلي

آموزش طرز تهیه نان باگت محلي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شکر …………………. 1 قاشق چاي خوري
نمک ………………….. 1 قاشق مرباخوري
مايه ي خمير …………… 2 قاشق غذاخوري
آب ولرم ……………….. يک و نيم ليوان
آرد گندم سبوس دار ……. 5 ليوان
روغن زيتون ……………. 1 قاشق غذاخوري

طرز تهیه

شکر ، نمک، مايه ي خمير و آب ولرم را در ظرفي ريخته و مخلوط مي کنيم و اجازه مي دهيم 15 دقيقه بماند. نيمي از آرد سبوس دار گندم را در يک ظرف پهن ريخته و مخلوط مايه ي خمير و روغن_زيتون را به آن اضافه مي کنيم و ورز مي دهيم و بقيه ي آرد را نيز کم کم اضافه مي کنيم تا خميري حاصل شود که به دست نمي چسبد. روي خمير را با پارچه ي تميز نمداري مي پوشانيم و اجازه مي دهيم به مدت 40 دقيقه استراحت کند. خمير استراحت کرده را دوباره ورز مي دهيم و با دست به شکل نان باگت در مي آوريم و در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم يا کاغذ روغني انداخته ايم قرار مي دهيم. روي خميرها را با چاقوي تيز شکل مي دهيم و سيني فر را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا بپزد و روي نان ها برشته شود سپس به صورت نيمه گرم، سرو مي کنيم.
طرز تهیه نان باگت محلي

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی