آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان باگت سیری

آموزش طرز تهیه نان باگت سیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ………………..‌ 4 لیوان
آب ………………… یک و نیم لیوان
خمیرمایه …………… 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………… نصف فنجان
نمک ………………… یک و نیم قاشق مرباخوری
شیره ی انگور ………. 1 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم داخل نان:
سیر ………………… 3 حبه(له شده)
کره ………………… 100 گرم
روغن زیتون …………. 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده …….. به مقدار دلخواه
ریحان خرد شده ………. به مقدار دلخواه
آویشن …….‌…‌………. به مقدار دلخواه
فلفل سیاه ……………‌‌. به مقدار دلخواه
نمک …………………. کمی
پنیر موتزارلا ………….. به مقدار دلخواه(رنده شده)

طرز تهیه

آب، خمیرمایه، روغن_زیتون ، نمک و شیره ی انگور را در ظرفی خوب با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید. خمیر عمل آمده را به 3 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را روی سطح صاف فشار داده و قل می دهیم تا مانند نان باگت، کشیده(دراز)، شود سپس هر خمیر باگت را چند دور، دور خودش تاب می دهیم و در سینی فر که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم. کاغذ روغنی را از بین خمیرهای باگت، طوری بالا می کشیم که بین خمیرها یک دیوار کاغذی ایجاد شود. اگر لازم بود از چند کاغذ روغنی استفاده می کنیم تا زیر خمیرها نیز کاملا کاغذ روغنی باشد(مانند تصویر). اجاره می دهیم خمیرها به مدت 15 دقیقه در سینی فر استراحت کند. سینی را در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان ها بپزد و روی نان ها، نیمه طلایی شود. برای تهیه ی سس سیر ، سیر له شده را با کره ی هم دما با محیط، در ظرفی خوب مخلوط می کنیم سپس روغن زیتون، جعفری و ریحان خرد شده، آویشن ، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد از پخت، نان ها را از فر خارج کردن و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد سپس به وسیله ی چاقوی اره ای یا چاقوی مخصوص برش نان، طوری برش هایی به طول 2 سانتی متر روی هر باگت ایجاد می کنیم که کف نان بریده نشود سپس به وسیله ی یک چاقو، شکاف های نان باگت را با سس سیر پر کرده و پنیر موتزارلا ی رنده شده را نیز روی سس میان شکاف ها می گذاریم سپس دوباره نان ها را در فر داغ قرار می دهیم تا پنیر ذوب شده و نان کاملا برشته و طلایی شود سپس از فر خارج کرده و به صورت داغ سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: از هر پنیر کشدار دلخواهی می توانیم استفاده کنیم.
شیرینانه ی 2: اگر نان ها را به وسیله ی چاقویی که لبه ی صافی دارد و اره ی نیست، برش دهیم، برش های منظمی نخواهیم داشت پس بهترین چاقو برای برش دادن منظم این قبیل نان ها، چاقوی اره ای است
طرز تهیه نان باگت سیری

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی