آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه میگوی آسیایی با سس زنجبیل و آناناس

طرز تهیه میگوی آسیایی با سس زنجبیل و آناناس

طرز تهیه میگوی آسیایی با سس زنجبیل و آناناس

مواد لازم :

میگو ( اندازه متوسط ) : 5 عدد

نمک و فلفل : به مقدرا لازم

تخم مرغ : 1 عدد

نشاسته ذرت : 5 قاشق سوپ خوری

روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم

 

مواد سس زنجبیل و آناناس :

پیاز : 1 عدد

فلفل رنگی ( دو رنگ ) : مجموعا یک عدد

آناناس : 4 حلقه

زنجبیل : نصف یک قاشق

سیر : 1 حبه

گوجه رنده شده : 2 عدد

شکر قهوه ای : 2 قاشق چای خوری

سرکه سیب : 2 قاشق چای خوری

نمکو فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

میگو ها را نمک و فلفل سفید بزنید . تخم مرغ را زده و همراه کمی نشاسته ذرت به میگو ها اضافه کنید ، سپس میگو ها را دوباره در نشاسته ذرت بریزید و در روغن سرخ کنید. میگو های سرخ شده را داخل سس ریخته و یک دقیقه با هم تفت دهید .

 

طرز تهیه سس :

پیاز ، فلفل ، آناناس ، زنجبیل و سیر را خرد کرده و تفت دهید ، سپس گوجه را اضافه کرده و بعد شکر قهوه ای و سرکه سیب و کمی نمک و فلفل اضافه کنید .

 

منبع : هنر آشپزی

گردآوری : هفت گنج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی