آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

آموزش طرز تهیه مسقطی زعفرانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

کره ۵۰ گرم
آب ۷ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
نشاسته سفید ۱ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
هل ۱/۲ قاشق غذاخوری( دانه هل)
زعفران ۱/۲قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا کم‌کم غلیظ شود. اگر نشاسته را با آب گرم مخلوط کنیم گلوله می‌شود، پس باید با آب سرد مخلوط ‌کنیم. وقتی که این مخلوط کمی غلیظ شد، شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا وقتی که جوش بیاید.وقتی که مواد جوش آمد، می‌گذاریم روی شعله کم تا قوام بیاید، سپس گلاب و هل را اضافه می‌کنیم.(از هل ساییده شده استفاده نمی‌کنیم، بلکه از دانه‌های هل استفاده می‌کنیم تا رنگ مسقطی را سیاه نکند). تفاوت این مسقطی با مسقطی‌های دیگر در این است که شل‌تر است و می‌شود گفت شبیه شله زرد است. مواد را خوب هم می‌زنیم.وقتی از کناره‌های ظرف شروع به حباب زدن کرد، به جوش آمد و کمی غلیظ‌تر شد، کره و زعفران رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و حرارت رو خاموش میکنیم و توی قالب چرب شده میریزیم وچهار ساعتی توی یخچال میذاریم تا ببنده.
من با پودر پسته و ترافل رنگی تزئین کردم
طرز تهیه مسقطی زعفرانی

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی