آشپزي و شيريني پزي غذا های دریایی

طرز تهیه ماهی سالمون با گوجه فرنگی گیلاسی

آموزش طرز تهیه ماهی سالمون با گوجه فرنگی گیلاسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ماهی از غذاهایی است که متدهای پخت زیادی دارد. از جنوب تا شمال کشور هر کدام به شیوه‌ها و با چاشنی‌های مختلفی ماهی را طبخ می‌کنند که آن‌ها را به شما آموزش دادیم یا خواهیم داد. اما ماهی سالمون کبابی یک وعده سرشار از پروتئین و پرخاصیت است که که می‌خواهیم به طرز متفاوتی آن را مزه‌دار و طبخ کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون

۱ عدد ماهی سالمون کامل
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱ عدد لیمو (قاچ شده)
ریحان و جعفری تازه برای تزیین کردن
گوجه فرنگی گیلاسی چند عدد

طرز تهیه

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

ماهی سالمون را به صورت درسته روی یک تخته قرار دهید. داخل آن را باز کنید و به وسیله قلموی آشپزی تمام سطح آن را به روغن زیتون و شکر قهوه‌ای و مقداری نمک و فلفل آغشته کنید.

ماهی سالمون را داخل ظرف مناسب فر قرار دهید. گوجه‌های گیلاسی را روی ماهی بریزید و آن را حدود ۱۲ تا ۱۵ داخل فر قرار دهید. وقتی داخل ماهی حالت صورتی شد، یعنی پخته شده است.

آن را از فر خارج کرده مقداری آبلیمو روی ماهی بریزید و داخل ظرف مناسب سرو کنید. لیمو‌های قاچ شده، جعفری و ریحان تازه را هم کنار ظرف برای تزیین بگذارید.

نکات طرز تهیه

اگر مایل باشید می‌توانید فر را برای چند دقیقه روی حالت گریل قرار دهید تا سطح ماهی برشته و ترد شود.
پوست ماهی را می‌توانید هنگام سرو جدا کنید.
فراموش نکنید که طعم ماهی تازه چیز دیگری است. بنابراین سعی کنید هر بار ماهی تازه تهیه کرده و ماهی فریز نکنید.
می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند پیازچه، شوید، نعناع و حتی چغندر به عنوان چاشنی یا در کنار ماهی استفاده کنید.
طرز تهیه ماهی سالمون با گوجه فرنگی گیلاسی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی