آشپزي و شيريني پزي غذای هندی

طرز تهیه ماسالای جگر؛ غذای تند و تیز هندی

آموزش طرز تهیه ماسالای جگر؛ غذای تند و تیز هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

جگر ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
چاشنی سیر و زنجفیل ۳ قاشق غذا خوری
ماست‏ ۱ پیمانه
روغن۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز چیلی ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه

جگر را به تکه‌های ۲ یا ۳ سانتی خرد کنید و ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید
یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید.
سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید
سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید
جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد۶
در آخر تمامی ادویه‌های پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید

سایر نکات

به نظر می‌آید این غذا طبع سردی داشته باشد ولی با اضافه شدن ادویه جات و به خصوص زنجفیل که طبعی به شدت گرم دارد، این غذا به طبعی متعادل می‌رسد. این غذا را با پلو و نان سرو کنید.
طرز تهیه ماسالای جگر؛ غذای تند و تیز هندی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی