آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ

آموزش طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد کامل
لوبیا ۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پر
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه ،زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه

اول گوشت سینه مرغ رو با پیاز و نمک وزردچوبه و سه لیوان آب میذاریم تا بپزه، وقتی پخت و آب گوشت هم کم شد گوشت رو از قابلمه بیرون میاریم و تکه تکه میکنیم و لوبیاهایی که از قبل خرد شده و فریز شده اند رو به آب گوشت اضافه میکنیم( البته لوبیاها رو قبل از فریز کردن کمی بجوشونید).
وقتی لوبیا هم پخت و آب گوشت تمام شد گوشت تکه تکه شده را هم به لوبیا اضافه کرده و به آن روغن و رب گوجه اضافه میکنیم وتفت میدیم و کمی دارچین و فلفل سیاه و قرمز هم بهش اضافه میکنیم وبعد از چند دقیقه گاز رو خاموش میکنیم.
برنج رو هم از قبل میذاریم بپزه و آبکش میکنیم و ته قابلمه کمی روغن میریزیم وسیب زمینی میچینیم و لایه لایه برنج و محتویات گوشت و لوبیا رو توی قابلمه میریزیم لایه آخر رو که ریختیم کمتر از نصف استکان کوچیک آب روی برنجمون میریزیم و دمکنی رو میذاریم تا با حرارت ملایم دم بکشه،حدود ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا دم بکشه.
برنج لوبیا پلو رو چند دقیقه زودتر آبکش کنید تا شفته نشه.
البته میتونید کمی از برنجو جدا دم کرده ودرآخر زعفرانیش کنید و کمی از مواد گوشتی رو هم جدا نگه دارید و درآخر برای تزئین استفاده کنید.
بچه های من لوبیاپلو رو با مربای آلبالو دوست دارن اونی که تو کاسه کوچیک میبینید مربای آلبالو هست
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی