آموزش طرز تهیه لواشک نارنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نارنگی 500گرم
نمک و جوهر لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
1-نارنگی ها رو پوست بکنید. بعد از وسط نصفش کرده کمی نمک بزنید.
2-با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد. در آبکشی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید.
3-نارنگی های را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود.
4-زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را کمی چرب کرده و نارنگی ها را در سینی بریزید.نارنگی ها را خوب توی سینی پهن و یکدست کنید.
6-سینی را در هوای آزاد و دور از گردو غبار یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود.
7-اگر لواشک نارنگی ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید.
سایر نکات
منبع غنی ویتامین C است.
منبع غنی بتاکاروتن است.
برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه