آشپزي و شيريني پزي لواشک

طرز تهیه لواشک سیب فری

آموزش طرز تهیه لواشک سیب فری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سیب……………….. 1 کیلوگرم
آب…………………. 100 میلی لیتر
شکر……………….. 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

سیب ها را شسته و خشک می کنیم سپس آن ها را پوست کنده و هسته ی آن ها را می گیریم و سیب ها را خرد می کنیم. آب را در قابلمه ای ریخته و سیب های خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا سیب ها کاملا بپزد و نرم شود. قابلمه را از روی اجاق برمی داریم و سیب های پخته شده را به وسیله ی گوشتکوب برقی، کاملا میکس می کنیم تا به حالت پوره دربیاید. دوباره قابلمه را روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم و شکر را نیز به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کشیده شدن کامل آب مواد، بپزد. درون سینی فر، کاغذ روغنی انداخته و پوره ی سیب را به ضخامت نیم سانتی متر، روی کاغذ روغنی، به صورت کاملا صاف، پهن می کنیم. بسته به مقدار مایه ی لواشک، ممکن است مجبور به انجام چند باره ی این کار شویم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 100 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم و دَرِ فر را نیمه باز می گذاریم. سینی لواشک باید حدود 4 ساعت در این وضعیت بماند. زمانی پخت کامل شده است که لواشک خشک شده باشد و به راحتی از کاغذ روغنی، جدا شود در این حالت، لواشک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. می توانیم لواشک را از کاغذ روغنی جدا کنیم و یا به همراه کاغذ روغنی، رول کنیم و در جای خشک و خنک، نگه داری کنیم. تمام این مراحل را تا تمام شدن کل مایه ی لواشک، تکرار می کنیم.
طرز تهیه لواشک سیب فری

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی