آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه لازانیای كدو و بادمجان

آموزش طرز تهیه لازانیای كدو و بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

لازانیا/ یك بسته
كدو/ 300گرم
بادمجان/ 300گرم
قارچ/ 500گرم
جعفری خرد شده/ یك و نیم فنجان
جوانه گندم/ یك و نیم فنجان
رب گوجه‌فرنگی/ 2ق.غ
پیاز/ یك عدد
سیر/ 2حبه
گوشت چرخ كرده/ 200گرم
شیر/ یك لیوان
پنیر پیتزای ورقه‌ای/ یك بسته
آرد سفید/ دو ق.غ
نمك/ به میزان دلخواه

طرز تهیه

كدو‌ها را بشویید، پوست نكنید و آنها را حلقه كنید. بادمجان‌ها را بشویید و آنها را هم پوست نكنید. بادمجان‌ها را هم حلقه كنید. قارچ‌ها را تمیز كرده، خیس كنید و بشویید. قارچ‌ها را به شكل دلخواه خرد كنید. جوانه گندم را بشویید و بگذارید آب آن برود. جعفری‌ها را پاك كرده، خیس كنید و بشویید. صبر كنید آب آن برود.

سپس جعفری‌ها را ریز خرد كنید. پیاز و سیر را پوست كنده، بشویید و خرد كنید. سپس گوشت چرخ كرده را با پیاز و جعفری و كمی نمك بگذارید بپزد. بعد از اینكه آب گوشت تمام شد، كمی آن را تفت بدهید و رب گوجه‌فرنگی را با كمی آب اضافه كنید و بگذارید گوشت با آب و رب كاملا بپزد. اكنون همه مواد شامل گوشت چرخ كرده، جعفری، جوانه گندم و قارچ را مخلوط كنید.

كف ظرف پیركس، آرد بریزید. یك لایه لازانیا روی آرد بچینید. سپس به‌ترتیب از مواد و لایه لازانیا روی هم بچینید. در نهایت پنیر پیتزا را بریزید و شیر را اضافه كنید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر بگذارید. 45 دقیقه بعد لازانیا آماده است.
طرز تهیه لازانیای كدو و بادمجان

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی