آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه لازانیای بادنجان و گوشت بهمراه سس سفید

آموزش طرز تهیه لازانیای بادنجان و گوشت بهمراه سس سفید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 بسته لازانیا
300 گرم پنیر پیتزا یا کاشار رنده شده
400 گرم گوشت گوساله چرخ کرده
2 عدد بادنجان، کوچک خرد شده
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز، ریز خرد شده
2 قاشق مرباخوری پودر نعناع خشک
2 عدد گوجه فرنگی، پوست کنده و کوچک خرد شده (میتونین بجاش از 1-2 قاشق غذاخوری رب استفاده کنید)
نمک، فلفل سیاه و قرمز

برای سس سفید:
1 لیتر شیر
1 حبه سیر، ریز خرد شده
50 گرم کره
50 گرم آرد
این مقدار براتون زیاده کمتر درست کنین

طرز تهیه

لازانیاهارو در این دستور نگفته از قبل بپزین،ولی بهتره بپزین و بعد بزارین سرد شن.
پیاز و گوشت چرخ کرده رو مخلوط کنین و در روغن زیتون تفت بدین،بعد ازینکه پخت، بادنجان هارو اضافه کنین و تفت بدین، بقیه موادم اضافه کنین و مخلوط کنین، از روی حرارت بردارید.
برای سس سفید، در قابلمه سس، سیر و شیر رو روی حرارت ملایم قرار بدین، کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد رو آرام آرام اضافه کنین و مدام هم بزنین تا مثل پودینگ شه غلظتش.
قالب رو چرب کنین، یک لایه لازانیا بچینین، روش مایونز بمالین و از مخلوط بزارین بعد مقداری سس سفید بریزین، بعد پنیر بریزین و سپس دوباره لازانیا، مایونز، مخلوط، سفید و پنیر و اونقدر اینکارو ادامه بدین تا اینکه موادتون تموم شه.آخرین لایه پنیر میشه.در فر گرم شده 170 درجه، 30 دقیقه بپزین.
میتونین مایونز نزنین کلا و یا بجاش کچاپ بزنین
طرز تهیه لازانیای بادنجان و گوشت بهمراه سس سفید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی