آشپزي و شيريني پزي غذای دانشجویی

طرز تهیه قاتق عدس

آموزش طرز تهیه قاتق عدس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 2نفر

عدس 1 پیمانه
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
زیره سیاه به مقدار لازم
آرد 1 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا عدسها را پخته و بگذارید کاملا له شوند، می‌توانید با غذاساز یا گوشتکوب آنها را کاملا له کنید.

2-پیازها را ریز خرد کرده و تفت دهید، پس از اینکه طلایی شدند، نصف آنها را برای تزئین جدا کرده و به نصفه دیگر در تابه، آرد را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، نمک و ادویه را نیز اضافه کنید.

3-مواد تفت داده شده و مقداری آب را به عدسها اضافه کرده و پس از جوش آمدن، زیره و روغن را اضافه کنید. سپس اجازه دهید تا غذا جا بیفتد. در حین پخت درب قابلمه باید بسته باشد اما هرچند دقیقه یکبار آن را بهم زده تا ته نگیرد.

4-تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و کامل بهم بزنید و پس از قوام آمدن غذا، تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و تا زمان پخت تخم مرغ ها به هم زدن ادامه دهید.

5-پس از پخت تخم مرغ ها، قاتق عدس ما آماده ست. غذا را در ظرف کشیده و با پیاز داغ های کنار گذاشته تزئین کنید.
طرز تهیه قاتق عدس

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی